Voor extra opgravingen van taken

321 nationale innovatiebedrijven die innovatiegroei zullen stimuleren, worden geselecteerd. De steunlimieten worden ook uitgebreid, waaronder leningen.

Het Financieel Comité zei op 6 juli dat de regering 321 nieuwe representatieve innovatiebedrijven heeft geselecteerd in het kader van de 1000 uitgebreide financiële steunmaatregelen van de nationale vertegenwoordigers van innovatieve bedrijven die in juli vorig jaar werden opgesteld. De Financial Commission heeft 279 representatieve innovatieve bedrijven in twee gevallen geselecteerd. In totaal werden 140 bedrijven met een financieringsbehoefte ondersteund (1,798 biljoen won aan leningen, 353,7 miljard won aan garanties en 13,7 miljard won aan investeringen).

De 321 geselecteerde bedrijven zijn gelijkmatig geselecteerd in de hele innovatie-groeiindustrie, waaronder geavanceerde productie, automatisering, chemische, nieuwe materialen, energie en informatie- en communicatie. De „Big Three-sector (Future Cars, BioHealth and System Semiconductors)” is ook geselecteerd voor 92 (28,6%) bedrijven, waarvan 60% of meer initiële innovatiebedrijven en meer dan 90% in kleine en middelgrote ondernemingen.

Om de voorspelbaarheid van geselecteerde bedrijven te vergroten, is ook een ‘Gids voor beleidsfinanciering van de 1000 nationale vertegenwoordigers van innovatieve bedrijven’ opgesteld. In de selectiefase worden de criteria van elk ministerie beoordeeld op basis van de eigen innovatieve en technische vaardigheden van het bedrijf, maar het is van plan rekening te houden met de afwikkelingsvereisten van financiële steun, waaronder kredietinformatie en het al dan niet volledig kapitaal van het voorgaande jaar. Het is van toepassing vanaf het tijdstip van de vierde selectie.

Bovendien ondersteunen financiële ondersteuningsstappen de steunlimieten en voorwaarden door minimaal onderzoek door beleidsfinancieringsinstellingen. Zelfs bedrijven met een lage kredietbeoordeling ondersteunen het via afzonderlijke beoordelingsnormen, met inachtneming van innovatie en technische vaardigheden, en snelle beslissingen door middel van down-up van de stroomtoegangsrechten. De klager van de financiële steun van de geselecteerde 폰테크 bedrijven zal worden gecontroleerd door middel van een ‘financieringshulpgroep’ bestaande uit de 1000 algemene ondersteuningsteams, de financiële commissie en de selectieafdeling van de nationale vertegenwoordigers van innovatieve bedrijven.

De leningen worden ook uitgebreid, waardoor de industriële en zakelijke banken de leningen verhogen die ze momenteel hebben verstrekt met 25 tot 50 procent van de geschatte omzet, van 50 tot 60 procent, terwijl de export- en importbanken van 50 tot 90 procent van de exportprestaties tot 100 procent verhogen. Gezien de innovatieve en technologische kwaliteiten, is de renteverlaging van 0,9 tot 0,0 procentpunten ook van toepassing.

Het kredietgarantiefonds en het Technisch Garantiefonds passen de limiet van de exploitant toe binnen de hoogste garantielimiet (in totaal 15 miljard won en in totaal 10 miljard won). Vergroting van de garantieratio (85 %95 %) en verlaagt de garantieratio met 0,4 procentpunten.

De Financial Commission zal de prijs toekennen door een ‘actief bestuursgeweld’ te selecteren om de verbetering van het administratieve systeem te vergroten. Degenen die de prijs ontvangen, krijgen prikkels, waaronder een prestatieniveau. Voor de afdeling Excellentie in de tweede helft van de maand, besloot hij om de voormalige afdeling te selecteren als een excellentie-ambtenaar.

De Financial Commission is van plan om de bestuurlijke besprekingen te versterken door particuliere financiële experts uit te breiden van acht tot 35 bestaande leden. De nieuwe commissie zal worden opgericht als academische, juridische, onderzoekers en andere financiële experts. Vrouwencommissies zullen ook drastisch worden uitgebreid van twee tot twaalf bestaande leden. De commissie zal ook in opdracht van de jeugdcommissie van de leeftijd van 34 jaar en jonger worden.

Om de banden tussen het beleid en de Commissie te versterken en de deskundigheid van de beraadslagingen te versterken, hebben we vier afdelingen gevormd: beleid, industriële innovatie, kapitaalmarkt en consumenten en hebben we de landen van de financiële commissie aangewezen.De vergadering van de commissie bestaat uit meer dan negen leden uit de pool van leden van de regering en de leden van de burgerraad, afhankelijk van de kwestie.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다