elokuva, joka pysähtyy nopeasti

Vaikka kyseessä on tenttole-elokuva, julkaistiin 7 miljardin voiton tuotantokustannukset, mikä ei ole pieni summa. Luulen, että <Send Restriction> -julkaisu on eräänlainen testi nykyisille Korean elokuvamarkkinoille. Hollywoodin menestystuotteita julkaistaan peräkkäin, vaikka saman yleisön mobilisointi on mahdotonta kuin aiemmin, ilmestyi teoksia, joissa oli 1–2 miljoonaa yleisöä. Tämän seurauksena kannattavuusrajaksi asetetaan 1,5–1,7 miljoonaa .. Se on kuin katsella <#Alive>, joka julkaistiin juuri ennen viime kesän huippukautta. Itse asiassa <Lähetä rajoitus> osoitti potentiaalinsa voittamalla ensimmäisen sijan lipputuloissa julkaisun ensimmäisenä viikonloppuna. Luulen, että elokuvan sisällä on täytynyt olla osa, joka täyttää yleisön odotukset, sekä genre ja materiaali, joka vetoaa heihin. Kuitenkin, jos tarkastelet syvällisesti sen sisäisyyttä, huomaat, että sillä on yhtä monta puutetta kuin elokuvan viehätys tai enemmän, mikä aiheuttaa valitettavaa.

Lähetysrajoitus on yhdenmukainen trillerielokuvien kanssa, jotka supistavat päähenkilön 무료다운로드 rajoitetun tilan ja olosuhteiden perusteella, kuten The Terror Live ja Phone Booth. Autoon asennetun pommin yksinkertainen asettaminen, tuntemattoman henkilön painostus ja jotkut rajoitukset aiheuttavat tarkoituksellisesti epämiellyttävän tilanteen, mikä lisää jännitystä. Erityisesti Hye-inin [Lee Jae-in], tyttären, joka tuntee kaunaa isälleen Sung-gyu [Jo Woo-jin], joka on omistautunut työhön, ja Min-jun [Kim Tae- yul], joka on liian nuori tietämään minne mennä, on suuri rajoitus päähenkilölle ja tekee tilanteesta vieläkin jännittyneemmän.

Jos pommin aitoudesta ja muiden, jotka eivät usko siihen, syntyy jännitystä ennen ensimmäistä räjähdystä, elokuva alkaa toimia vakavasti ensimmäisen räjähdyksen jälkeen ja elokuvan jännitys nousee. Spoilerien takia on vaikea kirjoittaa yksityiskohtaisesti, mutta kun uhka toteutuu ensimmäisen räjähdyksen vuoksi ja Sungkyussa ja hänen puolueessaan tapahtuu tiettyjä muutoksia, elokuva antaa päähenkilölle syyn toimia nopeasti. Elokuvan jännitys kasvaa johtuen aikarajoitteesta olla tietämättä, milloin ja miten se loppuu, ja se lisää elokuvan hauskaa ohjaamalla kohonneeseen jännitteeseen sopivia tilanteita, kuten jahtaus Busanin ympärillä ja rahansiirto, johon hänen vaimo Yeon-su [Kim Ji-ho].

Jos tarkastelet vain lähetysrajan ensimmäisiä 50%, haluan antaa sinulle läpäisypisteen. Ongelma tulee sen jälkeen. Kun ajo on ohi, neuvottelut ja vastaukset alkavat tosissaan Haeundae-rannan edessä, mutta elokuvan tempo pysähtyy yhtä nopeasti kuin Sunggyun pysähtynyt auto. Tästä syystä syy miksi Sunggyusta tuli kohde ja tapauksen ratkaisuprosessi ovat yksityiskohtaiset, mutta se ei esitä perusteluja tai jännitteitä, kuten ensimmäisellä puoliskolla on esitetty. Hyeinin äkillinen toiminta, rikollisen lähestymistapa, tapa, jolla poliisi reagoi piiritykseen, ja tapa reagoida pommiin jälkikäteen antoivat vaikutelman, että se on piirretty hyvin helposti verrattuna edelliseen terrorismin kuvaukseen, ja tapa selittää erityinen syy tapahtuneesta Se kuvaa hyvin ja näyttää olevan liian pakkomielle viestin. Erityisesti elokuvan viesti tulee epäluonnollisemmaksi, koska tapauksen ratkaisuprosessissa ei ole perusteluja.

Lähetysrajoituksella onnistuttiin herättämään huomiota esittämällä mielenkiintoinen ilmiö, mutta se ei antanut jälkikäteen kohtuullista selitystä ilmiölle. Näyttelijän Jo Woo-jinin näytteleminen, joka esiintyi näytelmän läpi ja lisäsi uppoutumisen tunnetta, tukee koko elokuvaa, mutta tarina itsessään tuntuu pettymältä, joten nämä edut myös haalistuvat. Mielenkiintoisen genre-elokuvan ulkonäkö esiteltiin elokuvan alussa, ja kun katselin elokuvaa, odotin innolla seuraavaa tarinaa, joten luulen, että elokuvan puutteiden aiheuttama pettymys kasvaa.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다