Beperking van het toegangspersoneel voor afstand

Rums gemaakt van suikerriet worden gemaakt in veel Caribische landen, met een verdampingssnelheid onder de hete zon die te snel is om de veroudering van eikenblokken te verminderen. Als de jaarlijkse verdamping van whisky 1 tot 2 procent is, is de verdamping van rum in het Caribisch gebied meer dan vijf keer zo groot. Scotch whisky heeft dus een minimum van drie jaar rijpen, maar rum beperkt de rijpingsperiode niet specifiek. Dus er zijn veel rum die helemaal niet volwassen is of die niet voor een korte periode volwassen is.

Er zijn echter veel pogingen om rum te koken om de smaak van rum in whisky te laten zweven, en rum wordt gedistilleerd en hoe langer de eikenblokken rijpen, hoe dieper de smaak. De WORTHY PARK-distilleerderij in Jamaica lanceerde zijn eerste Wash Park in 12 jaar, de eerste in 2018. Het is een combinatie van de intentie om te concurreren met een enkele mout door het luxe ontwerp van flessen en labels. Het lijkt erop dat hij dit nummer heeft gekozen omdat hij er zeker van is dat het niet zal worden vergeleken met een 12-jarige volwassen whisky.

Het merk Bakadi, dat de meeste omzet ter wereld heeft, heeft ook een hoogwaardige premiumlijn gelanceerd. De 16-jarige Bakardi, uitgebracht in 2019, was minstens 16 jaar volwassen onder de hete zon in het Caribisch gebied; de lang volwassen rum-release is ongebruikelijk. Het werd gelanceerd om de Aziatische markt te belemmeren, die bijzonder gevoelig is voor ouder worden.

Ik heb 16 jaar lang een fles bakardi geproefd, zeker een combinatie van smaak: de zoete smaak van rum en perzik, en de unieke vanille-smaak die uit een eikenvat komt. Vooral de zachtheid en de lange afwerking waren indrukwekkend, wat lijkt te zijn een langverouderde uitkomst, zoals whisky.

Valentijns pop-upruimte werd in november vorig jaar in het Insodong Court in Seoul georganiseerd als een succesvolle afwerking. De Valentijns single Malt Pop-up Space is een reproductie van de traditie en de moderne tijd van het merk. Het werd goed ontvangen door verschillende ervaringen die het geheim van Valentine Single Moldt in een verborgen ruimte in de binnenstad ontmoetten.

Valentijns pop-upruimte wordt gehouden in de VIP Lounge op de tweede verdieping van Yeouido, Hyundai Seoul, waar het de grootste warenhuis in Seoul is, met een buitengewone ruimtelijke ontwerp en innovatieve winkelconfiguratie. De Yeouido, Hyundai Seoul, zal naar verwachting een representatief levensstijlmerk worden in Seoul, bestaande uit culturele themaparken en wereldwijde voedselcultuurruimten als een motief voor bossen in de binnenstad.

De specialiteit van Valentijns singles Malt is dat het een single Malt is die traditionele en moderne emoties vertegenwoordigt. Op deze Valentijnse singles-pop-upruimte zal Valentine Single Molt opnieuw een moderne, moderne sentimentaliteit en erfgoed en kwaliteit bieden.

Hier kunt u in totaal vijf line-ups ontmoeten: Valentine singles Malt Glenberg 12, 15, 18, Valentine singles Malt Glentocus 15, Valentine singles Malt Milton Duff 15 en verschillende bowl-afstanden en evenementen.

Een functionaris van Valentijns-Coria zei: “We hebben een Valentijns single mout-pop-upruimte toegevoegd om de hoge reacties en aandacht van consumenten te beantwoorden die in november vorig jaar naar de pop-upruimte zijn gestuurd.”Yeouido, die naar verwachting het grootste warenhuis in Seoul is en een levensstijlmerk zal worden, verwacht ook moderne sentimenten te geven in Hyundai Seoul.

Ondertussen is de ‘Valentin Single Molt’, geproduceerd in de historische distilleerderij Glenberg, Miltonduff en Glentocus in Spaceside, de 강남야구장 drie belangrijkste mout whisky’s die de belangrijkste rol spelen bij het mengen van Valentijns whisky. Sinds de lancering van 2017 is het een enkele mout whisky en moderne sentimentaliteit geworden die Valentijnsheritage vertegenwoordigt.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다