Rujuk kepada Terrawaxing Lanjutan 200,000 won.

Saya ingin mengesyorkan kedai urut Busan Swedish pada masa ini, tetapi saya pergi ke pelbagai tempat, tetapi tidak mudah untuk mencari tempat yang benar-benar baik. Jadi terdapat banyak orang yang merujuk kepada nomad kedai urut. ~ Jika anda melihat tempat yang disyorkan hari ini dan anda menarik Gumi, anda mungkin ingin melawat selepas tempahan!Jika anda menggunakan komuniti urut melalui Gunmae, anda boleh menggunakannya dengan lebih murah sebagai ahli.

Urut Swedish di Busan – Boa
Boa, yang mempunyai nama yang mengingatkan NO.1! Boa di Busan adalah kedai urut swedish, yang juga merawat aroma!Ia adalah kedai satu orang di Busan, jadi ia adalah tempat untuk membayar balik terapi yang teliti untuk satu minit dengan penuh kepekaan kedai satu orang. Ia menyediakan keselesaan untuk berehat dengan minda dan badan yang letih. Lokasinya adalah Gwangan-dong, Sui-gu, Busan, dan berjalan kaki dari keluar 5 di Stesen Gwangan. Anda perlu bertanya terlebih dahulu.

Boa adalah seorang wanita Korea berusia 24 tahun dan berasal dari kursus dan ace kedai jalan. Anda boleh meletakkan keraguan tentang kemahiran anda!Waktu perniagaan adalah dari 12:00 hingga 12:00 malam dan telefon dimatikan. Ini adalah tarikh akhir atau hari cuti rawak! Program ini mempunyai kursus asas dan kursus cadangan Boa.

Kursus asas terdiri daripada aroma + kasut + swedish + kering, dan 180,000 won setiap 80 minit. Kursus cadangan BoA adalah 220,000 won kerana kursus asas termasuk lomi badan + tisu mendalam. Ia adalah kedai tunai, kad yang 천안건마 boleh anda lakukan. Masa pancuran tidak termasuk masa pengurusan tulen.

Urut Swedish di Busan – Limeterapi
Perniagaan cadangan kedua dengan nama yang mungkin mempunyai daya tarikan segar adalah terapi kapur. Ia mempunyai pengurusan yang teliti yang dirasakan oleh tangan dan minda, dan ia memberikan keselesaan serta kesan. Ia adalah kedai yang sangat mudah diakses berhampiran pintu keluar 1 Stesen Seomyeon, yang mengkhususkan diri dalam urut Swedish dan Shrew.

Terapi Lime adalah kedai urut Korea di Busan, yang terdiri daripada semua pengurus wanita Korea. Ia dibahagikan kepada malam dan mingguan, dan terdapat banyak kedai bersaiz besar.

Waktu perniagaan adalah dari pukul 11 ​​pagi hingga 5 pagi. Alamat terperinci adalah tingkat dua 232-15 Bujeon-dong, Jin-gu, Busan. Anda perlu bertanya mengenai tempat letak kereta!Program ini dibahagikan kepada kursus terapi lyme 70 minit 140,000 T dan 70 minit 160,000 TS.

Urut Swedish di Busan – Jerry
Berikut adalah satu kedai yang penuh dengan pesona comel, Jerry!Saya juga beroperasi di Busan Waxing Shop, jadi saya ingin mengesyorkan lebih banyak kepada mereka yang ingin lilin sakit rendah, dan saya boleh mengalami keselesaan seluruh badan melalui swedish yang mengagumkan.

Jerry adalah pengarah wanita Korea dan merupakan pengarah jalan dan pengalaman lilin selama tiga tahun!Waktu perniagaan adalah dari 2:00 pagi hingga 2:00 pagi. Alamatnya adalah 45 di Jingu, Busan Metropolitan City, dan malangnya, tempat letak kereta tidak boleh diletakkan di kawasan kejiranan!Terapi ini disediakan untuk penyembuhan hove bunyi 150,000 won dan percutian aroma 180,000 won. Waxing adalah terrawaxing 160,000 won dan terrawaxing mewah 200,000 won.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다